This is PEOPLE ENTERTAINMENT GROUP

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ…

Η People Entertainment Group ξεκίνησε την δράση της λίγο μετά το 2000  διοργανώνοντας δύο μόλις συναυλίες τον πρώτο χρόνο της, με έδρα την πόλη της Κατερίνης (ως People Entertainment). Τον δεύτερο χρόνο οι συναυλίες πολλαπλασιάστηκαν και μάλιστα σε ευρύτερο χώρο με σταθερά ανοδική εξέλιξη στα έτη που ακολουθήσαν. Το 2007 η People Entertainment έρχεται στην Αθήνα, αφού δύο χρόνια πριν είχε περάσει από την Κύπρο ιδρύοντας εκεί την People Entertainment Cyprus, μετατρέπεται σε “ανώνυμη εταιρεία” και προσθέτει τη λέξη Group δίπλα από το όνομα της για να περιγράψει καλύτερα το φάσμα των δράσεών της. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται η People που αποτελεί για πρώτη φορά τον στην Ελλάδα τον ορισμό του Entertainment Group.

Ένα ολοκληρωμένο entertainment group σε μία εταιρεία. Η People είναι μέχρι στιγμής η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που ασχολείται ενεργά και με μεγάλη επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωντανής ψυχαγωγίας. Από το management καλλιτεχνών, στην παραγωγή και διοργάνωση συναυλιών, θεατρικών παραστάσεων, musicals, μουσικών και κατασκηνωτικών φεστιβάλ, στην δισκογραφία και στην παραγωγή περιοδειών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Δεν είναι τυχαίo άλλωστε που έγινε η πρώτη -εκτός Αγγλίας- εταιρεία ισότιμο μέλος στην ένωση μουσικών manager της Μεγάλης Βρετανίας. Τον Ιανουάριο του 2016 η People Entertainment Group επιλέχθηκε ως στρατηγικός σύμμαχος της Ολλανδικής εταιρίας “32 Media Enterprises B.V.” για την χρήση του εμπορικού σήματος και της τεχνογνωσίας της σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας την People Entertainment Global.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ
Παραγωγή και διοργάνωση εκατοντάδων μουσικών συναυλιών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής έχουν εμπιστευθεί την People Entertainment Group για τις συναυλίες τους.
ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ
ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Από το ανάβεσμα δεκάδων θεατρικών παραστάσεων και διεθνών musicals στην ανακαίνιση και επαναλειτουργία του ιστορικού θεάτρου ΡΕΞ και την μίσθωση μεμονομέων θεατρικών χώρων, όπως το Παλλάς, το Θέατρον του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, κ.α.
ΦΕΣΤΙΒΑΛ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Η People Entertainment Group είναι η μόνη εταιρεία που έχει διοργανώσει τόσα πολλά
φεστιβάλ καταφέρνοντας να ενσωματώσει σε αυτά την τεχνογνωσία
πολλών μεγάλων φεστιβάλ του εξωτερικού.
MANAGEMENT ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ
MANAGEMENT ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ
MANAGEMENT ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ
Εφαρμόζοντας το πρώτο πραγματικό μοντέλο 360 μοιρών στο management καλλιτεχνών στην Ελλάδα, έχουμε πετύχει την ένωση όλων των τμημάτων που υπάρχουν κάτω από την ίδια στέγη στην εταιρεία μας (δημόσιες σχέσεις, χορηγίες, ζωντανές εμφανίσεις, δισκογραφία) προς όφελος της επιτυχίας των καλλιτεχνών μας.
ΧΟΡΗΓΙΕΣ
ΧΟΡΗΓΙΕΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΟΡΗΓΙΩΝ
Με ένα μεγάλο δίκτυο που περιλαμβάνει μερικούς από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες, τα μεγαλύτερα πολιτιστικά φεστιβάλ της χώρας και μερικές από τις πιο talk of the town θεατρικές παραστάσεις κάθε χρόνο, η People Entertainment Group αποτελεί την ιδανική λύση για την σωστή προώθηση μερικών από τα κορυφαία brands.
ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ
ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ
ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ
Επιμέλεια παραγωγής και κυκλοφορία των δίσκων των σημαντικότερων παραγωγών που αναλαμβάνει η εταιρεία μας καθώς και των καλλιτεχνών που εκπροσωπεί. Οι δισκογραφικές παραγωγές μας κυκλοφορούν τόσο αυτόνομες κάτω από το label “People Records” όσο και σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες της χώρας: Universal Music, EMI, Cobalt Music, Feelgood Records.

OUR PROJECTS

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

1 2 3 4 5
RIVER PARTY

RIVER PARTY

Το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα! Ανατέθηκε στην People Entertainment Group από το 2005 για να αναλάβει την καλλιτεχνική του διεύθυνση, τις εμπορικές χορηγίες και την επικοινωνία. Από το 2010, όταν ο Δήμος Νεστορίου αποφάσισε ότι έχει μεγαλώσει το φεστιβάλ τόσο πολύ που δεν μπορεί να τον διοργανώνει πλέον ο ίδιος προχωρώντας σε δημόσιο διαγωνισμό, της παραχώρησε όλη την διοργάνωση. Το River Party συγκεντρώνει κάθε χρόνο περισσότερους από 50.000 επισκέπτες.

FAME, the musical

FAME, the musical

Το FAME αποτέλεσε την αρχή της "μόδας" στα musical στην Ελλάδα. Έχοντας ήδη ασχοληθεί με το χώρο του θεάματος επι σειράς ετών, αποφασίσαμε ότι ήρθε ο καιρός να κάνουμε το πρώτο μεγάλο μας βήμα στο θέατρο. Το musical ήταν ότι πιο φυσικό μιας και αποτελούσε ένα μεγάλο είδος θεάματος, συνδοίαζε τη ζωντανή μουσική που γνωρίζαμε πολύ καλά με χορευτές, ηθοποιούς και τραγουδιστές. Το "πάζλ" του casting περιλάμβανε ονόμα που έκαναν τόσο θόρυβο ώστε να ασχοληθούν όλα τα ΜΜΕ της χώρας με το ανέβασμα του και τους συναδέρφους τους να θέλουν να δοκιμαστούν και αυτοί στο νέο αυτό είδος θεάματος.

DEMIS ROUSSOS

DEMIS ROUSSOS

Η συνεργασία με τον Ντέμη Ρούσσο, εκτός του ότι μας έφερε σε επαφή με έναν τεράστιο καλλιτέχνη, μας έδωσε για πρώτη φορά την ευκαιρία να απευθυνθούμε με έδρα την Αθήνα σε όλο τον κόσμο. Μέσω του Ντέμη Ρούσσου καταφέραμε να γνωριστούμε με παραγωγούς, διοργανωτές, στελέχοι δισκογραφικών εταιριών, δεκάδες χιλιάδες θεατές σε όλες τις γωνιές του κόσμου, διαφορετικές παραδόσεις, διαφορετικές συνήθειες αλλά παντού η ίδια λατρεία για την φωνή του... από την Γαλλία, στην Λιθουανία και από την Ρωσία στη Νότια Αφρική!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

Με τον μεγάλο μας συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο η People Entertainment Group εγκαινίασε την είσοδο της στην ελληνική δισκογραφία, παρουσιάζοντας τον πρώτο του ολοκληρωμένο δίσκο μετά από 20 χρόνια. Το "Εντεύθεν" είναι μια ολοκληρωμένη δισκογραφική παραγωγή από αυτές που απουσιάζαν τα τελευταία χρόνια από την εγχώρια δισκογραφία και κατάφερε να γίνει πραγματικότητα μέσα από την ολοκληρωμένη 360 μοιρών συνεργασία του συνθέτη με την εταιρεία.

ΘΕΑΤΡΟ REX

ΘΕΑΤΡΟ REX

Τον Σεπτέμβριο του 2014 η People Entertainment Group μίσθωσε και ανακαίνισε πλήρως το ισόγειο χώρο του ιστορικού θεάτρου Ρεξ στο κέντρο της Αθήνας. Με μια τεράστα οικονομική και καλλιτεχνική επένδυση διαμόρφωσε το χώρο στο πιο πετυχημένο και -talk of the town- θέατρο της πόλης, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Κωνσταντίνο Ρήγο, ανεβάζοντας μεγάλες παραγωγές όπως το musical Rocky Horror Show, την παδική μουσική παράσταση Φρουτοπία του Ευγένιου Τριβιζά, τον Καρυοθραύστη από το χοροθέατρο ΟΚΤΑΝΑ, την Μήδεια με την Δήμητρα Ματσούκα και το πολυβραβευμένο ΑΡΜΑΝΤΕΙΛ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΑ

9
ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ
800
ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
18
ΦΕΣΤΙΒΑΛ
100000 +
ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΑΤΕΣ
600
ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ
2700
ΩΡΕΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΜΑΣ

Η People και η 32 Media Enterprises

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;