Η Μαίρη Συνατσάκη στο εξώφυλλο του περιοδικού SHAPE

Aν μου έλεγες να ξεχωρίσω απ’ όλα τα κορίτσια που έχουμε φιλοξενήσει στο εξώφυλλό μας τη «βασίλισσα» της πολυπραγμοσύνης, θα επέλεγα αναμφισβήτητα τη Μαίρη Συνατσάκη. Και το μαγικό με αυτή την πολύπλευρη σύγχρονη προσωπικότητα είναι ότι δεν τα κάνει όλα «όπως όπως», αλλά «όπως πρέπει».

Πόσο σε ενδιαφέρει η εικόνα σου;

Δε με ενδιαφέρει τόσο όσο η υγεία μου. Με νοιάζει να νιώθω δυνατή και ικανή να αντιμετωπίζω οτιδήποτε προκύπτει στη ζωή. Από εκεί ορμώμενη, προσέχω τη διατροφή μου και γυμνάζομαι. Για όλα τα υπόλοιπα, καλό ντεμακιγιάζ και μια κρεμούλα ημέρας και έξω από την πόρτα!

Έχεις μετανιώσει για επαγγελματικές επιλογές;

Όχι. Ποτέ. Από όλες τις εμπειρίες μου στην τηλεόραση βγήκα κερδισμένη. Γιατί δεν υπάρχει αποτυχία σ’ αυτή τη ζωή. Είτε πετυχαίνεις είτε μαθαίνεις. Κι εγώ έχω μάθει από όλες τις δουλειές μου πολλά.

Σε έχουν κουράσει ποτέ η δημοσιότητα και τα social media;

Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Στο κομμάτι της «δημοσιότητας» συμβαίνουν πολύ συχνά πράγματα ερήμην σου. Διαβάζεις σχόλια και δημοσιεύματα στα οποία εσύ μπορεί να μην έχεις καμία συμμετοχή και σε εμπλέκουν. Αυτό κάποιες φορές είναι κουραστικό. Τα social media, όμως, τα οποία χειρίζομαι εγώ και όπου επικοινωνώ ακριβώς αυτό που θέλω δε με έχουν κουράσει ποτέ.

Διάβασε την υπόλοιπη συνέντευξη στο SHAPE Νοεμβρίου.

#Follow us on Instagram

[insta-gallery id="1"]