Η People Entertainment Group αποκλειστικός συνεργάτης του EXIT FESTIVAL στην Ελλάδα

Η People Entertainment Group αποκλειστικός συνεργάτης του EXIT FESTIVAL στην Ελλάδα

Mε μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η People Entertainment Group ξεκινά μια αποκλειστική συνεργασία για την χώρα μας ως επίσημος συνεργάτης με ένα από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ της Ευρώπης, το EXIT Festival!

Κάθε χρόνο,από το 2000 όταν και ξεκίνησε σαν μια μαζική μαθητική διαμαρτυρία μέχρι και σήμερα, το EXIT παρουσιάζει ένα από τα πλέον ιδιαίτερα και ποικιλόμορφα μουσικά προγράμματα που συμπεριλαμβάνει καλλιτέχνες, από την rock στην punk, την hip hop και την καλύτερη ηλεκτρονική μουσική. Tο EXIT φιλοξενεί δεκάδες χιλιάδες μουσικόφιλους και επισκέπτες στις εγκαταστάσεις του στο κάστρο Petrovaradin, ενώ μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής, όπως οι Arctic Monkeys, The Killers, Guns ‘N’ Roses, Sex Pistols, Arcade Fire, David Guetta, Carl Cox, Migos έχουν εμφανιστεί ζωντανά στα 40 stages του!

Φέτος μουσικοί οικοδεσπότες του EXIT θα είναι οι Cure, οι οποίοι μετά από το sold out show τους στο Hyde Park μπροστά σε 65000 εκστασιασμένους οπαδούς του, είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν μια από τις πλέον αναμενόμενες περιοδείες του 2019 και θα είναι headliners στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ γιορτάζοντας την σπουδαία σαραντάχρονη πορεία του γκρουπ επί σκηνής. Ο ηγέτης των Cure, Robert Smith προσωπικά διάλεξε το αναγνωρισμένο EXIT Festival το οποίο ψηφίσθηκε 2 φορές σαν καλύτερο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ στα τελευταία 5 χρόνια, σαν σταθμό της περιοδείας του γκρουπ. Πλέον η πρώτη εμφάνιση των Cure στην Σερβία είναι γεγονός στις 4 Ιουλίου την εναρκτήρια μέρα του EXIT, μια στάση στην Ευρώπη, από τις ελάχιστες και εξαιρετικά επιλεγμένες που θα κάνει το συγκρότημα φέτος.

Αν θέλετε να γίνεται μέρος αυτού του μοναδικού φεστιβάλ, δεν έχετε παρά να κλείσετε τα τετραήμερα εισιτήρια σας εδώ με 109€ και τα camping pass με 33€!

Ένα κλικ μακριά από χορό, μουσική διασκέδαση, ένταση, αγαπημένους καλλιτέχνες, μουσικά stages και στιγμές που θα θυμάστε για μια ολόκληρη ζωή!

#Follow us on Instagram

[insta-gallery id="1"]