Η Ευγενία Σαμαρά στο περιοδικό Celebrity

Η Ευγενία Σαμαρά στο περιοδικό Celebrity

ΗΕυγενία Σαμαρά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα φρέσκα πρόσωπα του θεάτρου και της τηλεόρασης. Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό “Celebrity” Απριλίου και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Τι γεύση σού άφησε η συμμετοχή σου στη σειρά «Όσο Έχω Εσένα»;

 

Ήταν μια από τις πολύ όμορφες και γλυκές συνεργασίες μου, αγάπησα τους ανθρώπους της, δέθηκα μαζί τους και απόλαυσα πάρα πολύ το ρόλο μου.

Παρόλο που η συγκεκριμένη δουλειά δεχόταν πολύ καλά σχόλια, δεν κατάφερε τελικά να ολοκληρώσει τη σεζόν, ακολουθώντας την ίδια πορεία με πολλές ακόμα ελληνικές σειρές των τελευταίων ετών. Γιατί πιστεύεις ότι συμβαίνει αυτό;

 

Νομίζω πως οι προσλαμβάνουσες που έχουμε από το εξωτερικό έχουν ανεβάσει αρκετά τον πήχη σε σχέση με αυτά που περιμένουμε να δούμε. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορώ να παραβλέψω ότι φέτος έγινε ένα άνοιγμα στη μυθοπλασία και αυτό μπορεί να αποτελέσει μια καλή αφετηρία για να βελτιωθεί η τηλεόραση ως μέσο. Σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο. Θέλει κόπο, τόλμη, φρέσκες ιδέες, νέα μυαλά. Δεν ξέρω αν στην παρούσα φάση συνυπάρχει η ποιότητα με την ποσότητα, αλλά σίγουρα είναι ένας πολύ καλός στόχος.

Έχεις έναν αρκετά δυνατό λογαριασμό στο Instagram. Αυτό που παρατηρεί κανείς όμως είναι ότι απέχεις από τους «διαγωνισμούς» που κάνουν πολλοί συνάδελφοί σου και celebrities – εγχώριοι και διεθνείς.

 

Τα social media είναι ένα κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Άλλοτε τα χρησιμοποιώ ως μέσο επικοινωνίας ή πληροφόρησης και έκφρασης ιδεών και άλλοτε για επαγγελματικούς σκοπούς. Ωστόσο επιλέγω πάντα τις συνεργασίες μου βάσει της αισθητικής μου και θέλω να βρίσκω φρέσκες ιδέες και διαφορετικά concepts για να τις προωθήσω. Με ενδιαφέρει και αποζητώ τη δημιουργικότητα σε ό,τι κάνω και αυτό το εφαρμόζω σε όλους τους τομείς της ζωής μου.

Τι χρειάζεται τελικά μια σχέση για να μπορέσει να έχει διάρκεια και αντοχή στο χρόνο;

 

Δεν νομίζω ότι υπάρχει η χρυσή συνταγή ή κάποιο manual που αν το ακολουθήσεις θα φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάθε σχέση είναι διαφορετική. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός, αποτελούμενος από δύο μέλη τα οποία αναπτύσσονται ξεχωριστά αλλά και αλληλεπιδρώντας μεταξύ τους. Το σημαντικό είναι να είσαι παρών, να αντιλαμβάνεσαι τόσο τις δικές σου ανάγκες όσο και του συντρόφου σου και να επικοινωνείς.