Μαρίνα Σάττι & Fones: YALLA! περιοδεία 2018

Μαρίνα Σάττι & Fones: YALLA! περιοδεία 2018

H Μαρίνα Σάττι, η νεαρή τραγουδοποιός που μετράει δεκάδες εκατομμύρια views στο YouTube, μετά τις επιτυχίες “Κούπες” και “Μάντισσα”, παρουσιάζει τη νέα της μουσική παράσταση και πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά, προσθέτοντας στα υπάρχοντα εφόδια της νέους ήχους, νέα τοπία, νέες εικόνες, νέες αναφορές, νέες ιδέες.

Με τίτλο “YALLA!”, που στην αραβική γλώσσα σημαίνει “ΠΑΜΕ!”, η Μαρίνα υπογράφει ένα μοναδικό και ιδιαίτερα ανατρεπτικό μουσικό θέαμα, ένα world party βαθιά επηρεασμένο από τις σύγχρονες gypsy punk, reggae και electronica τάσεις.

Το “YALLA!” ξεχωρίζει για την alternative, pop art αισθητική του και δημιουργεί έντονα συναισθήματα που δίνουν φωνή στην ανάγκη της ελευθερίας με στόχο να καταργήσει πάσης φύσεως αποστάσεις. Ένα θέαμα το οποίο θα παρασύρει το κοινό σε μία συγκλονιστική μουσική εμπειρία, ένα σημείο συνάντησης δεκάδων κόσμων και γλωσσών.

Παρέα με τις τέσσερις fonέs, με τη συνοδεία κρουστών, ένα δυνατό μείγμα ηλεκτρονικών και παραδοσιακών ήχων αλλά και χορογραφίες εμπνευσμένες από διαφορετικές κουλτούρες θα δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο μουσικό “πανηγύρι”. Βίντεο προβολές, light show, κοστούμια, σκηνικά και πολλά χρώματα…

“YALLA!”, όπως ακριβώς θα περιέγραφε κανείς μια σύγχρονη γιορτή γεμάτη συναισθήματα : πλούσια, ειλικρινής, θεαματική με έντονα χρώματα και δυνατές αισθήσεις.

Μια παραγωγή της People Presents, για λογαριασμό της People Entertainment Group.

#Follow us on Instagram

[insta-gallery id="1"]