Νάντια Μπουλέ και Μαρία Διακοπαναγιώτου στο Αθηνόραμα

Νάντια Μπουλέ και Μαρία Διακοπαναγιώτου στο Αθηνόραμα

CHICAGO

Μιούζικαλ υπερπαραγωγή στο Ολύμπια!

από την Μαρία Κρύου

Πάθη και φονικοί έρωτες, μουσική και ίντρικες, σεξ και φυσικά χορός …
Το Chicago είναι ένα από τα κορυφαία μιούζικαλ όλων των εποχών, γεμάτο εκρηκτικά χορευτικά νούμερα και jazz tunes, με τον Γιάννη Κακλέα να δημιουργεί μια χολιγουντιανή ατμόσφαιρα στο Ολύμπια, έχοντας για πρωταγωνιστές τους Νάντια Μπουλέ, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Αιμιλιανό Σταματάκη και Αργύρη Πανταζάρα.

Είναι όμορφες, φλογερές, παθιασμένες και αδίστακτες οι γυναίκες του Chicago, γι αυτό μας γοητεύουν. Μπορεί η Ρόξι Χαρτ και η Βέλμα Κέλι να είναι οι δύο πρωταγωνίστριες, όμως στο δημιούργημα των Μπόμπ Φόσι, Φρεντ Εμπ και Τζον Κάντερ οι περισσότεροι χαρακτήρες είναι γυναικείοι. Έτσι οι καπατσοσύνη, η σεξουαλικότητα και ο γυναικείος δυναμισμός θριαμβεύουν στο μιούζικαλ των 6 όσκαρ και 6 tony, που εκτυλίσσεται στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης συνδυάζοντας τον έρωτα, την κωμωδία και το δράμα, ενώ παράλληλα σατυρίζει το σάπιο δικονομικό σύστημα και τα διεφθαρμένα media.

Chicago! Πάθος, μουσική, δίψα για φήμη, χορός, σεξ, φόνος! Στο ιστορικό «Θέατρο Ολύμπια – Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας» Μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε!

Ταυτότητα παράστασης:

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας
Απόδοση κειμένου: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Χορογραφίες: Chali Jennings
Διεύθυνση Ορχήστρας – Μουσική Διδασκαλία: Αλέξιος Πρίφτης
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια: Γιώργος Σεγρεδάκης
Φωτισμοί: Στέλλα Κάλτσου
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Πρωταγωνιστούν:

Νάντια Μπουλέ, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Αργύρης Πανταζάρας/Αιμιλιανός Σταματάκης (διπλή διανομή), Μίνως Θεοχάρης, Γιάννης Ποιμενίδης και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

* Ο Αιμιλιανός Σταματάκης αναλαμβάνει το ρόλο του Billy Flynn τους μήνες Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο ενώ ο Αργύρης Πανταζάρας τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο.
Συμμετέχουν ακόμα 14 ηθοποιοί-χορευτές και δωδεκαμελής ορχήστρα.