Παράταση για την «Ουρανία» στο θέατρο «Λιθογραφείον», στην Πάτρα

Μετά από δύο sold out παραστάσεις (14 – 15 / 01) η «Ουρανία» παίρνει παράταση για ακόμη δύο παραστάσεις στην Πάτρα.

Τη Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Ιανουαρίου, το κοινό της Πάτρας θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την «Ουρανία», η οποία συνεχίζει την επιτυχημένη περιοδεία της στην Ελλάδα.

Προλάβετε την κράτησή σας στα τηλέφωνα 2610328394 και 6939835990.

Θέατρο Λιθογραφείον, Μαιζώνος 172, Πάτρα

Η παράσταση:

Η Ουρανία είναι φίλη σου, αλλά μάλλον δεν το ξέρεις. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ν’ ανήκεις στους 240 φίλους της στο facebook. Στην πραγματική ζωή είναι κάπως δύσκολο να τη συναντήσεις μιας κι η Ουρανία δε βγαίνει απ’ το σπίτι, παρά μόνο για ένα πολύ συγκεκριμένο λόγο…

Η Ουρανία είναι ερωτευμένη. Πολύ. Και φοβάται περισσότερο. Η Ουρανία χαίρεται, θυμώνει, γελάει και κλαίει. Η Ουρανία έχει σκοτεινά μυστικά. Έχει κι ένα μεγάλο Όνειρο, αλλά αυτό θα σου το εκμυστηρευτεί μόνο αν σε εμπιστευτεί πραγματικά.

Η Ουρανία είναι ένας αμφίθυμος μονόλογος πάνω στο όνειρο και τη ματαίωση του, πάνω στον απόλυτο έρωτα και την ολοκληρωτική μοναξιά. Μα πάνω απ’ όλα είναι η πορεία ενός νέου ανθρώπου σε έναν κόσμο που δεν κατανοεί. Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος με τρυφερότητα και χιούμορ καταγράφει την ψυχοσύνθεση μιας νέας γυναίκας εγκλωβισμένης σε ένα παιδικό δωμάτιο και ο Γιώργος Σουλειμάν προσεγγίζει με ευαισθησία τις πιο κρυφες πτυχές μιας αιχμηρής προσωπικότητας. Η ανερχόμενη Δανάη Μπάρκα στον ομώνυμο ρόλο εναλλάσσει πρόσωπα και συναισθήματα δημιουργώντας μια ηρωίδα που θα μείνει στο μυαλό και την καρδιά σας για πολύ καιρό.

Το τραγούδι “μέχρι Θανάτου” έγραψε ειδικά για την παράσταση ο Θέμης Καραμουρατίδης σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

 

Ταυτότητα Παράστασης
ΟΥΡΑΝΙΑ του Γεράσιμου Ευαγγελάτου

Πρωταγωνιστεί: Δανάη Μπάρκα

Σκηνοθεσία: Γιώργος Σουλεϊμαν
Art Direction: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλης
Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης

#Follow us on Instagram

[insta-gallery id="1"]