Το πρώτο Well B Retreat από τα Β by Nadia Boule είναι γεγονός

Το πρώτο Well B Retreat από τα Β by Nadia Boule είναι γεγονός

H μεγάλη της αγάπη για την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, αλλά και η ανάγκη για να θρέφεται σωστά χωρίς να στερείται την απόλαυση, οδήγησαν τη Νάντια Μπουλέ στην απόφαση να λανσάρει τα δικά της βιολογικά προϊόντα τον τελευταίο χρόνο. Τα ελληνικά βιολογικά προϊόντα B by Nadia Boule περιλαμβάνουν μια βρώσιμη και μια καλλυντική σειρά.

Προϊόντα όπως βιολογικό ελαιόλαδο, ελιές, μαρμελάδες, αλάτια, σοκολάτες αλλά και φυτικά κεριά, λάδι σώματος με βιολογικό αιθέριο έλαιο λεβάντας και αρωματικά μαξιλαράκια λεβάντας είναι κάποια από αυτά, ενώ ολόκληρη η σειρά υπάρχει στο www.wellb.gr

Στις 18-20 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο διήμερο, αφιερωμένο στην υγιεινή ζωή και τις δραστηριότητες μέσα στη φύση, στο Thalatta Seaside της Hotel Brain, στην Βόρεια Εύβοια. Οι καλεσμένοι μας είχαν την ευκαιρία να κάνουν sunset yoga, mountain bike, beach massage, pic nic και να παρακολουθήσουν θερινό σινεμά που στήθηκε για αυτούς στην παραλία του ξενοδοχείου. Φυσικά το μενού του διημέρου ήταν βιολογικό και προετοιμάστηκε από τον chef με προϊόντα της σειράς B by Nadia Boule.

Τα μαθήματα sunset yoga ανέλαβε η Έφη Δήμα και το hashtags που χρησιμοποιήθηκαν ήταν #organicisalifestyle και #yourstob υπενθυμίζοντας την ανάγκη για συνολική φροντίδα του εαυτού μας και σεβασμού στο σώμα και τις ανάγκες του.

#Follow us on Instagram

[insta-gallery id="1"]